Помощ > Моите фирми, Настройки, Потребители > Прехвърляне на фирма от един акаунт/мейл към друг

Моите фирми, Настройки, Потребители

Прехвърляне на фирма от един акаунт/мейл към друг

Услугата се заплаща допълнително и е възможно да се направи само от наша страна.

Включва преместване на цялата информация за една фирма от един мейл/акаунт към друг.