За Нас

За Нас

Фактуриране.bg е проект на Kreston BulMar, чрез който осигуряваме едно професионално, удобно и безплатно решение за онлайн фактуриране от различни по големина и структура компании и споделяме своето знание и опит при ползването на различни видове документи.

Kreston BulMar е част от Kreston International, една от най-големите и авторитетни счетоводни и консултантски компании в света, с над 750 представителни офиси в над 115 държави, в които работят над 20 000 професионалисти.

Kreston BulMar вече 20 години е водеща българска счетоводна и одиторска компания, символ на най-висок професионализъм, ангажираност, постоянен растеж и усъвършенстване, давайки максимална сигурност и ползи за своите клиенти.

В момента Kreston BulMar разполага с 250 души персонал, повече от 25 съдружника, повече от 25 офиса в страната и над 4 000 постоянни клиента.

Kreston BulMar е сертифициран по ISO 9001:2008 и ISO 27001:2005 (управление на информационната сигурност). Златен партньор сме на Microsoft и enterprise партньор на VMWare.

За въпроси и предложения относно системата за безплатно фактуриране Fakturirane.bg, моля използвайте формата за обратна връзка.